sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Cumpleaños de Flor

Holaaa!
Perjantaina tosiaan juhlittiin mun siskon synttäreitä täällä kotona meiän kavereiden kanssa. Kokkailtiin siskon kanssa muffineja ja pari kookos dulce de leche kakkua, joita varmasti tuun tekemään Suomessa! Meitä oli noin 30 joten aika säätäminen ja siivoominen siinä sitten lauantaina oli, mutta kaikki onnistus hyvin! Tässä nyt jotain kuvia tolta illalta :)
Annoin mun siskolle lahjaksi yhden paidan ja meistä kehystetyn kuvan, joka nytkin tossa siskon pöydällä on <3














Masentaa ajatella että enää kolme viikonloppua täällä jäljellä ja Suomi kutsuu. En tuu ikinä selviimään hyvästeistä. Ollaan tosi monien kanssa nyt lähennytty ihan hirveesti ja ajatus lähdöstä ahdistaa vaan päivä päivältä enemmän, vaikkei sitä sais sen enempää miettiäkkään. Kyllä sitä aina tuolla takaraivossa tulee mietittyä ja laskettua päiviä, haluisin vaan yhdistää mun Suomi elämän ja tämän Argentiina elämän yhteen niin kaikki olisi loistavasti!


Argentiina tosiaan voitti äskösen futispelin ja nyt vaan odottamaan seuraavaa lauantaita kun pääsee kannustamaan Argentiinaa voittoon uudestaan! Messin pelipaita on jo tilauksessa ja voin luvata että täällä se jalkapallo kulttuuri näkyy tosi tosi selvästi. Jokaisessa talossa liput roikkumassa ikkunoista ja kaupoissa myydään kaikenlaista futiskamaa! Pelipäivänä varsinkin kokoonnutaan isolla porukalla kannustamaan omaa maata voittoon ja koulussa katotaan pelejä myöskin, vaikka ei olisikaan Argentiina pelaamassa. En tosiaan amlta odottaa että ite pääsen pelaamaan futista Suomessa!!
 Ihanaa olla täällä <3

Besos <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti